Dé feestlocatie van Gelderland | Plezier gegarandeerd

D

Feesten en Partijen

Bent u op zoek naar een prachtige ruime feestlocatie in Gelderland, gelegen nabij Ede? Een ruime en gezellige feestlocatie voor feesten en partijen, bruiloft,receptie, vergadering, bedrijfsfeest of voor een andere gelegenheid? Bij Partycentrum Floor, staan ze graag voor u klaar om er samen met uw gasten een onvergetelijk feest van te maken. 

Onbezorgd genieten

Of u nu uw feest met een klein gezelschap wil vieren of met meer dan 100 gasten? Voor iedere groep is er wat wils, maak uw wensen bespreekbaar. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Al zeven generaties zit het organiseren van feesten en partijen in het bloed. 

Prachtige feestlocatie midden Gelderland

Nabij Ede in het midden van Gelderland gelegen, ligt het prachtig mooie dorp Lunteren. Bij Partycentrum Floor beschikken ze over een ruime parkeerplaats en diversen feestzalen om uw feesten en partijen werkelijkheid te maken. Met veel ervaring en liefde voor het vak staan de medewerkers graag voor u klaar. Alles tot in de puntjes geregeld. Goed bereikbaar vanaf de A12 en de A30. 

Dé feestlocatie van Gelderland

Dé feestlocatie gelegen in Lunteren, nabij Ede. Met een ruime parkeergelegenheid bij het partycentrum, kunnen uw gasten hier eenvoudig terecht. Een gezellige sfeer vindt u hier, onbezorgd genieten met keuze uit vele soorten arrangementen.

Laat u informeren of bekijkt u eens de website van Partycentrum Floor.