Hoe een smoothie bar jouw evenement gezonder en unieker maakt

H

Tegenwoordig is het een trend om festivals en evenementen steeds gezonder te maken. Dit is ook logisch want de dingen die je er kan krijgen zijn meestal niet gezond. Denk hierbij aan over het algemeen alcohol en vet eten. Dit zijn voedingsmiddelen die in kleine maten niet veel kwaad kunnen, maar in grote maten wel. Door een smoothie barte huren geef je toch dat gezonde tintje aan jouw evenement en ben je ook nog eens onderscheidend!

Een smoothie bar geeft een gezonde tint aan jouw evenement

Het is natuurlijk een feit dat evenementen meestal ongezonde voedingsmiddelen heeft. Misschien kan je dit ook wel uit eigen ervaring ook opmaken. Daarom is het belangrijk dat steeds meer evenementen en festivals gezond willen doen. Ze willen de mensen een gezond alternatief geven, en wat hun het liefste ook een boost geeft. Smoothies zijn hier geweldig voor. De bartenders die mee komen wanneer je een smoothie bar huurt zijn de beste in het maken van gezonde smoothies. Deze smoothies worden gemaakt van het lekkerste, verse fruit. Daarbij is het ook zo dat er smoothies te krijgen zijn met of zonder alcohol.

Smoothie bar heeft de lekkerste evenementen smoothies

Naast dat de bartenders de standaard smoothies schenken (banaan, aardbei etc.)van vers fruit en de beste zuivel, schenken zij ook unieke soorten voor op evenementen. Deze soorten en smaken zijn speciaal bedacht voor op evenementen. Denk hierbij aan speciale smaken die je niet snel zal tegen komen. Hieronder een kleine greep uit de unieke smaken:

– Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.

– Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.

– Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

Met deze smoothies maak je jouw evenement gezonder en ook een stuk unieker als het aankomt op het aanbod van eten en drinken.