Kantoorunits zijn de toekomst!

K

Heb jij een kantoor en is die aan vernieuwing toe? Koop dan nu een tijdelijk kantoor langs je huidige kantoor. In dit artikel lees je waar je op moet letten als je besluit om een kantoorunit te kopen

Kantoorunit kopen?

Voor elke branche kun je een slimme oplossing voor huisvesting regelen als het door omstandigheden niet meer lukt om bij je huidige werkplek de werkzaamheden te doen. Je hebt heel veel mogelijkheden van een simpele bouwunit tot een volledig ingerichte kantoorunit. De kantoorunits zijn voor diverse toepassingen geschikt units voor korte of lange tijd, units die op hoogte geplaatst kunnen worden en units kunnen ook nog op maat gemaakt worden.

Bouwvergunning?

Heel veel bouwbedrijven hebben een fijne service op het gebied van units kopen. Ze helpen je vaak met het ondersteunen en regelen van de benodigde bouwvergunningen (voor een tijdelijke of semipermanente unit). Ze regelen het hele traject met jou samen en adviseren jou met de kennis die ze hebben.

Hoe ziet een unit eruit?

Tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouw mogen de werkzaamheden niet stil komen liggen. Bouwbedrijven kunnen op zeer korte termijn jouw huisvestigingsvraagstuk oplossen. Met de flexibele kantoorunits kunnen ze je voor een korte of langere periode een veilige en deugdelijke werkaccommodatie bieden. Een unit is een praktische woning met alleen de benodigde spullen erin. Het biedt uitkomst om de tijd die je niet in je huis kunt wonen te overbruggen. In een tijdelijke woning leef je comfortabel terwijl je dichtbij de verbouwing bent.

Zorgunit

Je hebt ook units voor mantelzorgers die bij oudere mensen vierentwintig uur zorg moeten bieden. Want mantelzorgers hebben ook recht op privacy. Zorgunits voor een directe zorgvraag met geaccepteerde indicatie worden vaak gefinancierd door de gemeente in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Om die reden worden deze units ook wel Wmo-zorgunits of Wmo-zorgkamers genoemd.