Een creabea middag?

E

Ben je al heel je leven creatief? En wil je daar graag wat mee doen? Dan is hier de oplossing. Je kunt tegenwoordig een leuke design emmer maken. In dit artikel vertellen we je hoe je van een saaie emmer eenvoudig een mooie design emmer maakt!

Design emmer

Een emmer, die je bijvoorbeeld bij Bol.com hebt gekocht, kan je een leuk design geven en dat dan als een leuke plantenbak gebruiken. Een design emmer is een handige manier om toch te kunnen tuinieren voor mensen zonder tuin. Ook als tuinieren niet voor je weggelegd is. Op een balkon, op een klein terras of in een mini voortuintje kunnen vrolijke emmers al voor heel veel sfeer zorgen. Het verzorgen van de planten wordt leuker. Hiernaast kun je ook beter genieten van de planten! De emmers kunnen ook gewoon in een tuin geplaatst worden. Dit als aanvulling/afwisseling of om een subtropisch tintje aan je tuin te geven. Wil je er iets anders mee bereiken? Alles is mogelijk. Het is gewoon belangrijk om uit je comfort zone te stappen. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de mogelijkheden die de ‘emmer’ biedt. Zo moet er grond in kunnen en een afwatering in de emmer zitten om het overtollige water weg te krijgen.  

Wat is er mogelijk?

Je kunt in full color een emmer laten bedrukken. Hiermee is de emmer geheel voorzien van je eigen ontwerp. De emmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meeste emmers zijn gemaakt van Polypropeen en geschikt voor dagelijks gebruik. De emmer is voorzien van een schenktuit en een kunststof handvat. De levertijd is tussen circa zes tot acht weken. Het enige nadeel is dat je pas kunt bestellen vanaf 3000 stuks bij de meeste bedrijven. Wil je niet zoveel emmers? Vraag dan naar de mogelijkheden bij het bedrijf.