Wat goed is voor de kapsalon!

W

Als je een eigen onderneming hebt bijvoorbeeld: een kapsalon of beautysalon, dan is het vaak dat je veel bezig bent met het uiterlijk van de winkel. Mensen letten natuurlijk altijd op de kleinste details bijvoorbeeld: als een wachtkamer van een tandarts niet schoon en netjes is, dan zie je mensen daar niet blijven. Je wil natuurlijk dat mensen een leuke belevenis krijgen. Soms kun je met bijvoorbeeld: een inloopmat op maat met het logo van het bedrijf al veel doen. In dit artikel staat wat een inloop mat precies is.

 

Inloopmat

Wanneer je geen gebruik maakt van een inloopmat kan het vuil van buiten ongewenst binnendringen. Dat vuil wil je natuurlijk niet in je mooie onderneming hebben waar je elke dag druk bezig bent met klanten. En nog belangrijker! Je klanten moeten zich ook altijd prettig voelen en dat gaat niet in een vieze omgeving. Het komt niet professioneel over als het niet schoon is. Met het gebruik van een inloopmat wordt dit vuil voor het grootste gedeelte tegengehouden, zelfs wanneer mensen nauwelijks hun voeten vegen bij de binnenkomst. Inloopmatten zorgen voor een goede vochtopname, waardoor het vocht niet op je mooie en schone vloeren terecht komt. Je hebt de deurmatten in allerlei kleuren en je kunt er ook voor kiezen om het logo van je onderneming te gaan gebruiken.

 

Inloopmat huren

Je kunt bij een bedrijf de matten bestellen en het dan door het bedrijf laten verzorgen. Voor een lange levensduur van de mat is het noodzakelijk dat de inloopmat regelmatig goed gereinigd wordt. Alleen afzuigen met de stofzuiger is niet voldoende om de kwaliteit van de mat optimaal te houden. Wanneer je te weinig tijd hebt om een mat op zijn tijd grondig te reinigen dan kun je ervoor kiezen om een mat bij een bedrijf te huren. Dit kan al vanaf een klein bedrag per week. Hiervoor regelt het bedrijf alles met betrekking tot de inloopmat, waardoor je gewoon kunt blijven focussen op jouw kernkwaliteiten.