De Koffie Academy maakt in een dag een barista van je

D

Heb je ook wel eens gedroomd over het kunnen maken van de lekkerste koffie? Dit hoeft nu niet langer meer een droom te zijn! Je kan nu namelijk ook zelf leren om barista te worden! Bij de Koffie Academykan je nu namelijk allerlei cursussen volgen om barista te worden. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar om op te trainen en om zo uiteindelijk een echte koffie meester te worden! lees snel verder de verschillende opleidingen en hoe je een echte meester kan worden.

De Koffie Academy leert je in de basiscursus al gelijk wat je moet kunnen om barista te zijn

Je leest het goed! Je kan met de basiscursus al gelijk barista worden. Dit is mogelijk doordat deze opleiding alles bevat wat je moet kunnen om de lekkerste koffie te kunnen zetten. In deze cursus leer je bijvoorbeeld om te gaan met de machine en de maalmolens. Zo leer je wat je allemaal precies moet doen en hoe j ede machine in moet stellen. Ook leer je wat malingen doen met je bonen en hoe je zo de koffie op smaak kan brengen. Kortom, de eerste les zit al bomvol met informatie en leid je al meteen op als basis barista.

Kan je geen genoeg krijgen? Dan kan je altijd verder leren bij de Koffie Academy

Zoals hierboven al is gesteld, leer je in een aantal uur al meteen wat je als barista moet kunnen. Maar je kan je kennis en vaardigheden altijd nog een stuk uitbreiden. Zo kan je bijvoorbeeld de cursus volgen die je een gevorderde barista maakt. Hier leer je dan bijvoorbeeld meer over de verschillende eigenschappen van bonen en wat precies de smaak bepaald. Ook leer je meer over brandingen en hoe je hier ook een beetje mee kan spelen. Ook kan je bijvoorbeeld leren over latte art, die jouw cappuccino’s specialer maakt. Kortom, er is veel te leren om een koffie meester te worden.