Feestje? Wij adviseren Dames Draaien Door!

F

Vrouwelijke dj’s mogen zich in een toenemende populariteit verheugen. De beste Nederlandse vrouwelijke dj’s hebben zich verenigd in het collectief Dames Draaien Door, een onderscheidende artist agency waar je ook vrouwelijke musici en vocalisten kunt boeken. De vrouwelijke artiesten kunnen solo worden geboekt, in combinatie met elkaar of als totaalconcept met een muzikaal thema.

Vrouwelijke dj’s en artiesten zorgen voor mix live amusement en elektronische muziek

De Nederlandse vrouwelijke dj’s hebben stijl, stralen elegantie uit, zijn professioneel en ze hebben veel ervaring in het entertainen van publiek in clubs, op festivals, tijdens concerten, bedrijfsfeesten en bruiloften. De vrouwelijke dj kan worden gecombineerd met een vrouwelijke violist, pianist, percussionist, saxofonist of vocalist. Of met meerdere musici tegelijk. Het draait in alle gevallen om de perfecte mix tussen live entertainment en elektronische muziek.

‘DJ meets Live’ totaalconcepten en ondersteunende servicediensten
De vrouwelijke dj’s draaien alle soorten muziek. Van top-40 tot eighties & nineties en commerciële dancemuziek. Dames Draaien Door biedt ook verschillende ꞌDJ meets Liveꞌ totaalconcepten aan voor alle soorten gelegenheden. Als veelzijdig management- en boekingskantoor kunnen wij je ook van dienst zijn met ondersteunende diensten als techniek, visuals, aankleding, danseressen en vj’s.

Wil je een vrouwelijke dj, vocalist of musicus boeken? Dames Draaien Door is zowel telefonisch (+31 418576059) als per e-mail bereikbaar. Via het uitgebreide boekingsformulier op de website Damesdraaiendoor.com is direct een vrouwelijke artiest vast te leggen. De profielen (met foto) van de verschillende dj’s en artiesten vind je tevens op de website.