Robomow robotmaaiers

R

Robomow robotmaaiers: de snelste robot onder de maaiers

Robomow robotmaaiers behoren tot de snelste robotmaaiers die verkrijgbaar zijn. Lees meer over de verschillende modellen en bekijk welk type het meest geschikt is voor jouw grasveld.

 

RX voor kleine gazons

Voor het onderhouden van een klein gazon zijn de RX-modellen van Robomow heel geschikt. Dit type robotmaaier maait gazons tot 200 m² met een hellingsgraad tot 36% en is de kleinste en compactste maaier van Robomow. Deze robotmaaiers beschikken over scherpe messen die buiten de wielen maaien, waardoor ook de hoeken van jouw gazon perfect gemaaid worden. De RX20 kan bestuurd worden via de smartphone en alle modellen zijn eenvoudig te installeren. Ook maaien de RX robotmaaiers snel in vergelijking met andere merken robotmaaiers en beschikken ze over een zeer sterk maaisysteem. Bij regen keert de robotmaaier automatisch terug naar het basisstation.

RC voor grotere grasvelden

De RC-modellen zijn speciaal ontworpen voor grotere grasvelden. De aanbevolen oppervlakte is 1200 m², maar bij ideale omstandigheden van het gazon (vlak gazon, niet snel groeiend gras) kan dit type grasrobot zelfs 2000 m² probleemloos maaien. De RC-modellen vallen op door hun mooie uiterlijk en staan hierdoor perfect in iedere tuin. Het externe basisstation in buiten het gazon te installeren zodat de robotmaaier geen last heeft van obstakels. De RC robotmaaier beschikt over messen buiten de wielen, zodat ook de randjes goed worden afgewerkt en bij regen trekt de maaier zich automatisch terug naar het basisstation.

RS modellen voor zeer grote gazons

De RS robotmaaiers kunnen zeer grote gazons (variërend van 1600 tot 3600 m² en bij perfecte omstandigheden tot zelfs 5000 m²) perfect maaien. Deze modellen zijn zeer snel dankzij de extra maaibreedte van 56 cm en kunnen 36% hellingsgraad makkelijk aan. Deze robot grasmaaiers van Robomow zijn zeer wendbaar en hebben super scherpe messen die samen een volledige dekking garanderen. Ook hoog gras en zware omstandigheden is de RS robotmaaier de baas. Dit type beschikt namelijk over Turbo Maaien, scherpe messen en een zwevend dek.

Al met al zijn er genoeg modellen te vinden die sportvelden goed kunnen onderhouden.