Slavenarmband in het goud kopen online

S

De term slavenarmbanden past eigenlijk niet zo bij die prachtige armbanden die je nu kunt kopen. De naam komt uit de tijd dat slaven met kettingen werden vastgeketend. In de tijd van de Romeinen werden armbanden steeds vaker gebruikt als sieraad, en armbanden werden steeds mooier. Nu zijn slaven armbanden gewoon prachtige sieraden voor aan de pols waar alle grote sterren mee rondlopen. Zijn slavenarmbanden daarmee alleen voor de “rich and famous”? Zeker niet, je kunt voor minder dan twintig euro al een gouden slavenarmband kopen! Hoe is dat mogelijk?

Gouden slavenarmband

Er is een groot verschil tussen goud en verguld. Bij een gouden slavenarmband betreft het een armband die geheel van goud is gemaakt. De hoeveelheid goud wordt uitgedrukt in karaat. 24 karaat goud is puur goud, 18 of 14 karaat is een samenstelling van goud met andere materialen. Deze aanduiding in karaat heeft trouwens niets te maken met diamanten, daar staat karaat voor de omvang van de edelsteen.

Hoe kan een gouden slavenarmband zo goedkoop zijn? Heel simpel, de armband is verguld, dat betekent dat de armband van metaal wordt gemaakt, en daar wordt een dun laagje goud over gespoten. Goud is namelijk heel zacht, als een gouden slavenarmband wordt gemaakt van puur goud kun je die bijna niet dragen. Er komen dan krassen op en deuken. Een vergulde slavenarmband is dus niet alleen goedkoper, ze zijn ook sterker!

Slavenarmbanden in alle stijlen

Tegenwoordig kun je gouden slavenarmbanden kopen in de meest uiteenlopende stijlen. Van klassiek en heel elegant tot punk en heel stoer. Je hoeft je niet te beperken tot alleen de goudkleurige armbanden, je kunt ook kiezen voor armbanden met ingelegde stenen, kralen en zelfs spijkers. Voor elke gelegenheid is er wel een mooie slavenarmband te koop. Slavenarmbanden zitten lekker los dus ze passen eigenlijk altijd. Sommige armbanden hebben een sluiting, sommige armbanden zijn helemaal rond en sommige armbanden hebben een opening. Ze zijn allemaal heel comfortabel om te dragen!

Slavenarmbanden veilig kopen online

Hoewel de prijzen van gouden slavenarmbanden via de webshop zeer laag zijn wil je niet teleurgesteld worden. Daarom heb je bij elke aankoop een zichttermijn. Als de armband toch niet zo leuk was als je dacht stuur je die gewoon terug, zonder vragen! Je moet natuurlijk wel tevreden zijn met jouw aankoop. Want dan ga jij iedereen op de hoogte stellen van die enorme keuze aan gouden slavenarmbanden waar je elke outfit compleet mee zult transformeren.