Haarspelden als haarsieraden

H

Je kunt nooit genoeg haarspelden hebben. Waarschijnlijk liggen deze haaraccessoires ook door jouw hele huis verspreid. Nieuwe haarspelden kopen is makkelijker dan de oude tussen de bank uitvissen. Maar waarom kies je niet voor echte haarsieraden? Niet zomaar een haarspeld maar haar mode waarmee je echt voor de dag kunt komen? Een haarspeld is meer dan een pinnetje om je haar vast te houden! Haal inspiratie uit onderstaande tips en doe sieraden in je haar!

 

Gouden haarspeld

18 karaat gold plated haarsieraden. Doe maar duur! Nee hoor, gold plated haarspeldjes hoeven helemaal niet duur te zijn, kijk maar in de online winkel, vanaf tien euro kun je deze prachtige haar sieraden bestellen. Je zult niet geloven dat je voor zo’n lage prijs zo’n mooie haarspelden kunt kopen! Gold plated betekent dat er een klein laagje goud op de sieraden wordt gespoten. Wel heel mooi maar zeker niet duur!

 

Haarspeld met strik

Je kunt natuurlijk ook voor de Minnie Mouse look gaan. Een haarspeld met een strik is een stuk eenvoudiger en sneller dan een strik knopen. Ze zien er ook schattig uit voor je dochter. Iedereen wordt vrolijk als ze een lief meisje zien met bolle wangetjes en een kleurrijke haarspeld met strik. Deze haaraccessoires zijn ook nog eens heel praktisch in het gebruik.

 

Haaraccessoires of haarsieraden?

Je kunt haarspelden zien als praktische haaraccessoires en verder niets maar dat is jammer. Er zijn zulke prachtige designs te bestellen tegen zulke lage prijzen dat het dragen van haarsieraden de volgende logische stap is. Volg de laatste haar mode en trends, kies een haarspeld die prefect aansluit op jouw outfit. En je ogen gaan er ook van stralen. Ga snel kijken in de online collectie en doe inspiratie op voor het komende haar mode seizoen. Met een haarspeld zal jouw look helemaal compleet zijn!