De ideale tuinbank, gewoon online

D

Wees eerlijk, in het weekend heb je wel iets ander te doen dan tuincentrum na tuincentrum te bezoeken voor een comfortabele tuinset. Op zoek naar de perfecte tuinbank keer je steeds weer teleurgesteld naar huis. In de drukte van de zaterdag mis je al gauw het overzicht. Bovendien is elk model tuinbank op rommelige wijze in een fabriek gemaakt. Nee, je gaat liever lekker voetballen op zaterdagochtend om in de middag heerlijk in de tuin bij te komen, op je mooie loungeset, met een biertje in de hand. De Teakspecialist heeft de oplossing.

Bij de Teakspecialist gaat er namelijk een wereld voor je open. Eén blik op je scherm is genoeg voor een overzicht van het gehele assortiment teak meubelen. Elke tuinbank uit ons assortiment is met zorg gemaakt en bezit een prachtige uitstraling van duurzaamheid. Dit is niet zo gek als je bedenkt dat wij voor onze meubels alleen teakhout uit Indonesië gebruiken. Een prachtig materiaal dat het in ons klimaat vele jaren uithoudt. Je kunt het bewerken tot hoge glans, maar je kunt dit prachtige materiaal ook op een natuurlijke wijze laten vergrijzen.

Stationsbank met prachtig design
Kijk je naar ons aanbod, dan zie je alleen maar het mooiste design. Een teakhouten stationsbank die met de hand is gegraveerd of een ronde boombank van teak die perfect rond die oude boom in je tuin kan worden gepositioneerd. Natuurlijk staan overal precies de juiste maten bij, zodat elk teakhouten meubelstuk zonder risico online kan worden besteld.

Maar misschien wil je de tuinbank van teak eerst een keertje in het echt zien staan. Misschien wil je er zelfs eerst eens op zitten. Kom dan naar onze ruime showroom in Naarden en bekijk het aanbod van dichtbij. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend en je kunt gratis parkeren.

Meer weten? Kijk gauw op onze website!