Naar een voetbalwedstrijd? Regel wel eerst een hondenoppas!

N

Voor iedereen die een hondenoppas in Amsterdam of omstreken zoekt: je bent op het juiste adres. De dieren oppassers die tot jouw beschikking staan, hebben veel ervaring. En boven alles houden ze van honden, weten ze wat honden willen én wat jij wilt. Het is aan te raden jouw hondenoppas van te voren te ontmoeten. Je kunt kijken of er een klik is met je hond en duidelijke afspraken maken, afhankelijk van je wensen en duur van afwezigheid. Ga je een dagje naar een voetbalwedstrijd, dan stel je wellicht minder eisen dan een weekje Turkije!
Enkel belangrijke punten:hond met tennisbal

-Hoe vaak wordt de hond uitgelaten;
-Wanneer en hoeveel krijgt de hond te eten;
-Zijn er andere kleine klusjes die gedaan kunnen worden (denk aan de post verzamelen, stofzuigen en planten water geven).

Je hond in vertrouwde handen

Hoe fijn het ook is dat jij er weer even tussenuit kunt, je hebt altijd zorgen over je huisdier. Zeker een hond laat je niet zomaar achter in een asiel. Wil je dat hij of zij een net zo fijne en rustige dakje of weekje tegemoet gaat als jij, regel die hondenoppas in Den Haag dan vandaag nog! Je kunt kiezen uit een aantal professionele oppassers. Mensen met ervaring en vooral heel veel plezier in het wandelen met en verzorgen van honden. Zij melden zich aan als oppas, omdat ze van dieren houden. Via onze handige zoekmachine, kom je snel uit bij die ene leuke oppasser in jouw buurt. Jullie kunnen vervolgens met z’n tweeën alles regelen en bespreken. Een fijne vakantie voor jou en je hond!