Naambord kopen? Al vanaf 4.95!

N

De Naamborden Site heeft misschien wel de grootste collectie naamborden en huisnummers op internet. Een naambord kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest en voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt al een mooi naambord bestellen vanaf 4.95 Euro! Bij sommige naamborden kun je ook een afbeelding plaasten, zoals een voetbal, auto of iets naar eigen wens.

Huisnummer bij de voordeur

Een huisnummer kun je op een naambord noteren maar een apart huisnummer bordje is misschien wel leuker! Daarom heeft De Naamborden Site een aparte categorie met enkel nummers. Je kunt kiezen uit heel veel materialen. Zo heb je een huisnummer RVS, kunststof, staal of emaille. Eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen!

Brievenbus sticker Nee-Nee of Ja-Nee

Wil je af van ongewenste post? Kies dan voor een brievenbus sticker. Ga voor de Nee-Nee sticker als je helemaal geen reclame of huis aan huis blad wilt ontvangen of kies een Ja-Nee sticker. Dan krijg je wel het huis aan huis blad maar geen reclame meer. De meeste huishoudens hebben een zwarte sticker, maar bij De Naamborden Site krijg je netjes een zilver- of goudkleurige sticker. Past goed bij je voordeur bordje!